Annika Nyborg


Home » Okategoriserade » Förändringarnas vindar blåser!

Förändringarnas vindar blåser!

Då jag tackat ja till ett erbjudande om en tillsvidareanställning från och med måndagen 15 maj kommer jag avsluta alla mina företagsuppdrag till mitten av maj månad. Jag kommer däremot att fortsätta med massage i mindre skala på kvällstid vardagar samt vissa helger hemma på min mottagning i villan i Hjulsbro,

Som vanligt kommer man kunna boka tid för klassisk massage samt laserterapi via nätet. Specialbehandlingar som Lotorp andningsmassage, Kinesisk koppning samt Fibromassage bokas från och med nu via mail.

Fr o m 15 maj kommer jag att även att göra årets prisjusteringar.

Kommer att försöka hinna med att uppdatera hemsidan innan den 15 maj så all information där skall överensstämma med verkligheten.

 

 

 

Comments are closed..