Annika Nyborg


Home » Okategoriserade » Välkomna i höst!

Välkomna i höst!

Nu är jag tillbaka i arbete igen efter en härlig semester! Rivstartade redan i torsdags i förra veckan och det börjar att fyllas på med bokningar i min kalender.

Nu är det nästan på dagen 2 år sedan jag skolade om mig och startade mitt företag! Sakta men säkert har jag byggt upp min kundkrets. Jag har fortfarande lite ledig kapacitet kvar att ta ett möjligtvis två företagsuppdrag till beroende på storlek. Sedan är det fullt! Det händer kontinuerligt roliga saker och jag kommer att starta nästa företagsuppdrag 3 sept. Kommer att skriva lite mer om det när det börjar att närma sig.

I höst kommer det att bli i första hand måndagar som jag har öppet dagtid på min mottagning hemma i villan i Hjulsbro. Jag kommer även ha öppet vissa kvällar i veckan samt lördagar på förmiddagen. Kika in i min bokningskalender så ser ni vilka dagar och tider som finns lediga.

Varmt välkomna att boka tid!

 

Comments are closed..