Annika Nyborg


Home » Okategoriserade » Spännande vidareutbildningar på gång!

Spännande vidareutbildningar på gång!

Under februari månad är det dags för mig att gå en vidareutbildning i Andningsterapi enligt Lotorpsmetoden. Denna metod är mycket effektiv och har uppvisat ett mycket gott resultat på patienter med astmaliknande besvär så som hosta, doftallergier mm. Ungefär 10-15 % av Sveriges befolkning lider av dessa besvär. Även personer som lider av riktig astma och KOL har stor nytta av dessa behandlingar.

I mars kommer jag gå en kurs i Koppning vilket är ett komplement och hjälpmedel till massagebehandlingar. Man använder sugkoppar i plast/gummi i olika storlekar som trycks fast på huden och/eller förs fram och tillbaka över behandlingsområdet. Undertrycket påverkar bindväven i muskler och underhud och främjar blodcirkulationen och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Denna metod är även effektiv mot celluliter.

 

Comments are closed..